Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Sırt Ağrısı İçin Yatak Seçimi Nasıl Olmalı?

05-08-2022 19:15
Sırt Ağrısı İçin Yatak Seçimi Nasıl Olmalı?
Sırt ağrınızdan bir türlü kurtulamıyor musunuz?

Bir sürü çare aradınız ama bulamadınız mı?

Peki daha önce, her gece üzerinde saatlerce vakit geçirdiğiniz yatağınızı gözden geçirdiniz mi?

Sırt ağrısı neden olur?

- Kasların belirli sinirlere karşı baskı yapması
- Çok sert ya da çok yumuşak yataklarda yatmak
- Uzun süre eğilmek, sürekli olarak ayakta durmak
- Uzun saatler boyunca sabit oturma
- Düşük aktivite seviyesi
- Yanlış duruş pozisyonları
- Ağır kaldırma gibi etkenler sırt ağrısı riskini artırır.

Sırt Ağrısı için Yatakların Önemi

Doğru bir yatak tercihi ve uyuma pozisyonu tercih ettiğiniz zaman sırt ağrınızın büyük oranda düzeldiğini keşfedebilirsiniz.

Yeterli ve kaliteli uyku da sırt ağrısını azaltmada önemli bir faktördür. Bu nedenle, sırt ağrısı olan veya olmayan herkes için doğru yatak seçimi oldukça önemlidir.

İyi Bir Yatağın Faydaları Nelerdir?

- Doğru sırt desteği sağlar
- Omurganızı düz tutmaya yardımcı olur
- Omurgaya yük bindirmez
- Vücudunuzun şeklini alarak omurgaya tam destek sağlar.
- Terlemenize engel olur
- Bel, sırt, boyun, kalça ağrıların azalmasına yardımcı olur
- Uyku esnasında terlemeyi önler ve vücut ısısını dengeler.
- Nem emme özelliğine sahiptir
- Dayanıklı ve uzun ömürlüdür
- Bakteri, küf, mantar gibi oluşumların yaşamasına engel olur
- Alerjik hastalıkları tetiklemez

Sırt Ağrısı İçin Yatak Seçimi Nasıl Olmalı?

Sırt ağrısı hem erkek hem de kadınlarda çok sık rastlanan durumlar arasında yer alır. Özellikle yaşın ilerlemesi ile birlikte kemikler daha hassas bir hale geldiği için bu kişilerde daha çok meydana gelir. Sırt ağrısı problemi ile karşı karşıya olan kişilerin ilk olarak yatak tercihi konusunda dikkatli davranması gerekir. Ağrı yaşayan kişilerin sert ve çok yaylı olan yataklardan uzak durması gerekir. Aynı zamanda vücudu tam olarak saran ve destekleyen yatakları da yönelim göstermeniz sırt sağlığı açısından çok önemlidir. 

Visco yatak bu konuda en etkili olan yataklar arasında yer alırlar. Sadece yatak ile sırt ağrısı ortadan kalkmaz. Aynı zamanda uyuma pozisyonu konusunda da dikkatli davranmanız son derece önemlidir. 

Sırt Ağrısına İyi Gelen Yatak Modelleri

Sırt ağrılarınza iyi gelecek, kaliteli bir yatak arayışı içinde olduğunuzu biliyoruz. Puuf Sleep teknolojileri ile kusursuz bir uyku deneyimi yaşayacağınız ve ağrılarınızı hafifletecek yatakları sizlere sunacağız. Visco jel ve lateks yataklar, sırt ağrısına iyi gelme konusunda oldukça etkilidr. Aşağıda en iyi yatak modellerini inceleyebilirsiniz.

Amethyst Visco Jel Yatak

Puuf Sleep'in en yeni modellerinden biridir. En son Visco Jel teknolojisiyle üretilmiştir ve 16 farklı katmana sahiptir. Vücudunuzun şeklini alarak omurgaya tam destek sağlar. Nefes alan yapısıyla vücut ısınızı stabil tutar ve terlemeyi önler. Ürünü yakından incelemek için buraya tıklayın.

Pearl Hybrid İpek Visco Jel Yatak

Çok özel bir Puuf Sleep modeliyle karşı karşıyasınız. Pearl Hybrid, gece terlemelerinden kaynaklı uyku bölünmeleri ve üşümelerin yaşanmaması için ıslaklık hissi vermeden nemi yataktan uzaklaştırır. Birbirinden ayrı hareket kabiliyetine sahip ve size daha fazla temas ederek hareket kabiliyetinizi arttıran torba yaylar vücudunuzun ağırlık merkezine doğru basınç uygulayarak konforlu ve kesintisiz bir gece geçirmenizi sağlar. Yakından incelemek için buraya tıklayın.

Elysium Lateks Pedli - Yün Yatak

Yüksek gramajlı ve yumuşak dokunuşlu örme kumaşın hemen alt katmanında yün kullanılmıştır. Yüzyıllardır yatakların vazgeçilmezi olan yünün neden bu kadar tercih edildiğini hiç düşündünüz mü? Yünün içeriğinde bulunan protein bileşenleri sayesinde geç tutuşma ve hızlı sönme özelliği yangın riskleri için bir önlem niteliğindedir. Yün katmanlar oluşturulurken ağır kimyasallar kullanıp organikliğini bozmadan, özenle temizlenerek var olabilecek kokulardan arındırılarak oluşturulur. Ürünü yakından incelemek için buraya tıklayın.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.