Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Yıkanabilir Kılıflı Yatakların Avantajları

30-03-2022 09:48
Yıkanabilir Kılıflı Yatakların Avantajları
Geçirdiğiniz yorucu ve stresli günün yorgunluğunu atabilmeniz bir sonra ki güne dinlenmiş ve yenilenmiş olarak başlamanın sırrı konforlu ve temiz bir yataktır. İnsanlar hayatlarının ortalama 23 yılını uyuyarak geçirmektedir. Hayatımızın büyük bir bölümünü uyuyarak geçirdiğimiz düşünüldüğünde yatağın ve yatak temizliğinin ne kadar önemli olduğunu anlayabiliyoruz.
Uyku esnasında terlediğinizi, toz akarlarının varlığını, ölü derilerin ve saçların döküldüğünü düşündüğümüzde yatak temizliğinin ne kadar ciddiye alınması gereken bir durum olduğunu anlamış oluyoruz.
Sadece çarşaf ve nevresim takımlarının değiştirilmesi yatak temizliğinde yeterli olmadığı yapılan araştırmalar ile kanıtlanmıştır. Çünkü ölü deri parçaları ve saçlar çarşaf ve nevresim kumaşlarından geçerek yatağınıza ulaşabilmektedir. Uzun kullanım ömrüne sahip eşyalarımızdan bir tanesi olan yataklarımızın da uzun süre temizlenmemesi durumunda çeşitli rahatsızlıklara neden olabileceği bilinen gerçekler arasındadır. Yatakları silerek temizlemekte oluşan kirleri daha derine itebilmektedir. Bu sebeple temizliğine ve sağlığına özen gösteren kişilere özel tasarımı fermuarlı, yıkanabilir kılıflı yatak modelleri tercih edilebilir.
https://www.puufsleep.com/urun/lavien-yikanabilir-full-ortopedik-visco-yatak
https://www.puufsleep.com/urun/larimar-yikanabilir-full-ortopedik-lateks-yatak
Sevdiklerinizin ve kendi sağlığınız için yatak temizliğini belli periyotlar ile gerçekleştirmelisiniz. Temiz ve sağlıklı uyku için en kesin yöntem yatağınızı yıkamak olacaktır. Birçok yatak modeli buna olanak tanımasa da Puuf Lavien ve Larimar yatak modellerinde olduğu gibi yıkanabilir kılıflı yataklar ile kolaylıkla temizlenebilir bir yatağa kavuşmak değil. Yatağınızın kılıfını çıkarıp çamaşır makinasında yıkadığınız esnada yatağınızın iç katmanları da nefes almış olacak.

 

Bu temizliği belli bir düzen içerisinde yaptığınız zaman uyku kalitenizde yaşanan artışı fark edeceksiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.